Meistä

Mikä on Preglife? Preglife on täydellinen raskaussovellus raskaana oleville naisille ja uusille vanhemmille. Sovellus on erityisesti suunniteltu tarjoamaan luotettavaa tietoa niille, jotka haluavat tuntea lisää turvallisuutta koko raskauden ja vanhemmuuden alkuvaiheiden ajan. Preglife kehitettiin Tobias Meschken aloitteesta yhteistyössä tunnettujen asiantuntijoiden kanssa Ruotsissa ja ulkomailla.

Mitä Preglife tekee? Sovellus tarjoaa sinulle, oletpa raskaana tai tulossa apuvanhemmiksi, mahdollisuuden seurata raskautta ja vauvan kehitystä helposti ja mukaansatempaavasti viikoittain, luoda varhaista kiintymystä ja valmistautua mahdollisiin haasteisiin matkan varrella. Tämä saavutetaan informatiivisilla artikkeleilla, kuvitetuilla videoilla, podcast-jaksoilla, valmistavilla harjoituksilla ja monilla muilla materiaaleilla.

Me Preglifella jaamme intohimoisesti laajan kokemuksemme ja tietomme uusimman tutkimuksen perusteella. Päätavoitteemme on luoda kattava alusta, joka palvelee kaikentyyppisiä perhekuvioita. Kattavan sisällön, luotettavuuden, saavutettavuuden ja tieteellisen tarkkuuden ydinperiaatteidemme ohjaamana pyrimme tarjoamaan yksilöille parhaat olosuhteet heidän vanhemmuuden matkallaan.

Kenen kanssa Preglife työskentelee? Teemme vahvaa yhteistyötä eri markkinoilla toimivan maailmanlaajuisen kätilöverkoston kanssa, jota johtaa Åsa Holstein (lisensoitu kätilö). Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä lääketieteen ammattilaisten ja asiaankuuluvien alojen asiantuntijoiden kanssa. Tämä varmistaa, että kaikki sovelluksen sisältö tarkistetaan tarkkuuden ja luotettavuuden takaamiseksi.

Sitoutumisemme mukaisesti olla tutkimuspohjainen ja lääketieteellisesti perusteltu, otimme vuonna 2023 käyttöön oman Medical Boardimme, joka koostuu:

Åsa Holstein, laillistettu kätilö Anja Lundström, laillistettu kätilö Maja Åström, fysioterapeutti ja lääketieteellisen joogaterapeutti Elisabeth Hjärtmyr, laillistettu kätilö ja imetysasiantuntija Charlotta Ersmark, synnytyslääkäri ja gynekologi Erik Borgström, laillistettu lastenlääkäri ja neonatologian vanhempi konsultti