Blanche Graesslin

Blanche Graesslin

nationality
Ranska
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Olen työskennellyt 15 vuotta synnytysyksiköissä Pariisissa, Lontoossa, Toulousessa ja Reimsissä. Vuodesta 2008 lähtien olen säännöllisesti opettanut kätilöille ja lääkäreille kardiotogografista (CTG)-seurantaa synnytyksen aikana patofysiologisella lähestymistavalla. Rakastan todella, mitä tämä kokemus on antanut. Tämä on ollut hyvä tilaisuus tavata muita tiimejä ja jakaa kokemuksia synnytyksen laadusta ja turvallisuudesta.

Intohimoni

Haluan tukea naisia raskauden ja synnytyksen erityisenä aikana. Ymmärrän, miten tärkeää synnytyssalissa olevien potilaiden kanssa käytävä kommunikointi on. Naiset luottavat meihin, ja siksi haluan kouluttaa lääkäreitä ja kätilöitä CTG-tulkinnassa.

Meidän kätilöiden ja muun hoitohenkilökunnan on oltava tämän luottamuksen arvoisia, ja siksi meidän on harjoitettava jatkuvasti ja noudatettava uusimpia tieteelliseen näyttöön perustuvia suosituksia. Tämän sovelluksen avulla potilaamme ymmärtävät paremmin toimintaamme, ja minkälaisia päätöksiä synnytyksen aikana tulee tehdä ja näin myös osallistua päätöksentekoon täysimääräisesti.