Dalila Coato

Dalila Coato

nationality
Italia
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Nimeni on Dalila ja valmistuin Veronan yliopistosta vuonna 2015 samalla kun suoritin kaksivuotista käytännön maisteritutkintoa äitiydessä (Master Esperienziale in Arte del Maternage). Harjoitteluni aikana ymmärsin, ettei minua ole tehty sairaalatyöhön. Heti valmistumisen jälkeen aloitin kätilön työt freelancerina avustaen raskaudessa, synnytyksen jälkeen, imetyksessä sekä kotisynnytyksissä kollegoistani koostuvan tiimin kanssa.

Vuonna 2017 perustin Instagram-sivun, jolla puhun kätilöydestä ja olen saanut paljon tukea yhteisöltäni näinä vuosina. Tavoitteenani on auttaa ihmisiä rakentamaan uudelleen luottamuksensa kehojaan kohtaan ja antaa heille tietoa, jotta he olisivat aidosti vapaita valitsemaan.

Intohimoni

Intohimoni on olla naisten vierellä ja saattaa heitä kohti sellaista synnytystä kuin he itse haluavat, jotta kokemus olisi voimaannuttava ja siitä jäisi ihana muisto!

Intohimojani ovat myös teknologia ja sosiaalinen media. Rakastan luoda hyödyllistä sisältöä niin tuleville kuin nykyisillekin vanhemmille blogipostauksin, Instagramin storeilla ja opettavaisilla videoilla.