Erik Borgström

Erik Borgström

nationality
Ruotsi
occupation
Lastenlääkäri/Neonatologian vanhempi konsultti
education
Rekisteröity lastenlääkäri

Minusta

Opiskelin Tukholman Karolinska Institutetissa ja jäin varhain koukkuun lastenlääketieteestä, sitten tajusin, että haluan työskennellä vastasyntyneiden kanssa. Työ vastasyntyneiden osastolla on hyvin vaihtelevaa. Yksi hetki on sitä, että annetaan parhaat olosuhteet lapselle. hyvin keskos, joka ei paina edes kiloa tai osaa selviytyä kohdun ulkopuolisesta elämästä. Seuraavassa hetkessä on kyse synnytysosastolle menosta, jossa tapaan täysi-ikäisiä terveitä vauvoja vanhempien kanssa, jotka innokkaasti ja lempeästi kauhistuneena ihmettelee, mihin he ovat joutuneet ja onko heidän äskettäin saapunut nugginsa terve ja terve.

Intohimoni

On aina ollut ja tulee olemaan hauskaa ja tärkeää työskennellä yhdessä Preglifen kanssa vanhempien tavoittamiseksi ja heidän vanhemmuuteensa liittyvän tiedon ja turvan antamiseksi. Toimi niin viisaasti ja rauhallisesti kuin vain lastenlääkäri voi ja ymmärrä samalla kuinka hankalaa, haastavaa ja elämää muuttavaa on olla vanhempana. Ymmärrä, kuinka käsittämätön lähde kaikkein hyvää tarkoittavalle mutta yhtä hulluutta aiheuttavalle ahdistukselle pienet voivat olla.

Yhdessä Preglifen kanssa haluan varmistaa, että sikiöistä, vastasyntyneistä ja pikkulapsista on asiaankuuluvaa ja perusteltua tietoa paikoista, joista sitä erityisesti etsit.