Imma 4

Inmaculda Sarries Zgonc

nationality
Espanja
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Olen kätilö ja yksityinen ammatinharjoittaja, kouluttautunut Britanniassa. Työskentelen ainoastaan tukemalla perheitä kotona raskauden aikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen. Opiskelin sairaanhoitajaksi Barcelonassa ja kätilöksi Britanniassa. Olen ALPACC-järjestön perustajajäsen ja jäsen (Associació de Llevadires de part a casa de Catalunya, Katalonian kotisynnytyskätilöiden yhdistys). Opetin kotisynnytyskursseja kätilöille vuosina 2016-2020.

Olen jäsen myös DONA LLUM -naisjärjestössä, joka edistää kunnioittamista synnytyksissä, ja missä toimin tarjoamalla informatiivisia keskusteluja ja käymällä läpi traumaattisten synnytysten potilasasiakirjoja. Vuonna 2018 olin perustamassa Tieteellistä alustaa napanuoran optimaaliseen leikkaamiseen. Olen äiti tyttärelle ja pojalle, jotka molemmat syntyivät kotona ja joita imetin 4 ja 5 vuotta.

Intohimoni

Tiesin, että minusta tulee kätilö, kun synnytin tyttäreni omassa sängyssäni loistavan kätilön avustamana. Siinä hetkessä tunsin, että minun täytyy jakaa kaunis kokemukseni muiden naisten kanssa ja auttaa myös heitä saamaan hyvät kokemukset!

Jokaisella naisella pitäisi olla mahdollisuus kokea äitiys voimaantuneena. Ja tästä pidän useimmin työssäni: kun saan olla naisten vieressä ja katsomassa, miten he muuntuvat naisina ja äiteinä, vahvoina ja voimaantuneina… Prosessi itsessään on kiehtova.