Laura

Laura Bridle

nationality
Iso-Britannia
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Kouluttauduin ja työskentelin alun perin synnytys- ja terveydenhoitajana Kanadassa ennen kuin palasin Britanniaan kouluttautuakseni ja työskennelläkseni kätilönä. Sain kätilön pätevyyden vuonna 2011. Työskentelin viisi vuotta omakätilönä, missä tuin naista/synnyttävää henkilöä aina ensikäynnistä 28 päivää synnytyksen jälkeen. Tuin synnytyksiä sekä kotona että sairaalassa. Sen jälkeen olin ulkomailla Lääkärit ilman rajoja -järjestöllä Etelä-Sudanissa johtavana kätilönä, minne jäi myös pala sydäntäni.

Palasin Lontooseen, Britanniaan, missä työskentelen mielenterveyteen ja terveydenhoitoon erikoistuneena erikoiskätilönä. Olen vesisynnytyskouluttaja ja minulla on maisterin tutkinto edistyneistä kätilökäytännöistä. Jokainen synnytys on minulle ihme ja rakastan työtäni.

Intohimoni

Intohimoni on tasa-arvo. Haluan nähdä hoidon Britanniassa parantuvan mustille ja ruskeille naisille. Haluan varmistaa, että kaikkia naisia/synnyttäviä ihmisiä kohdellaan kunnioituksella ja kiltisti. Naisten kuuntelun merkitys, että he tietävät tulleensa kuulluksi, voi johtaa harkittuihin valintoihin ja kokemukseen turvallisuudesta. Haluan naisten tietävän, että on ok, että ei ole ok. Tietävän mistä tukea saa ja rohkeutta pyytää sitä. Haluan, että jokainen vauva saa parhaan alun elämään.