Mitra Mansouri Davis

Mitra Mansouri Davis

nationality
Yhdysvallat
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Olen ollut toiminut kätilönä vuodesta 1998 ja synnytysvalmennuksen kouluttajana vuodesta 2004. Minulla on sairaanhoitajan maisterin tutkinto, ja olen erikoistunut kätilön työhön. Olen siunattu saadessani työskennellä niin monien upeiden perheiden kanssa. Jatkan edelleen innolla intohimoani, joka on voimaannuttaa naisia tekemään päätöksiä omaan terveyteensä liittyen sekä heidän hedelmällisten vuosien aikana sekä niiden jälkeen.

Tarjoan sekä synnytys- että gynekologista hoitoa naisille yksityisellä vastaanotolla ja toimin kätilönä yhdellä Yhdysvaltojen vilkkaimmista sairaaloista. Hoidan myös monia riskiraskauksia yhteistyössä lääkäreiden kanssa sekä avustan sektiosynnytyksissä.

Olen urani aikana kouluttanut monia sairaanhoitajaopiskelijoita eri yliopistoissa. Vuosien synnytysvalmennuskouluttamisen jälkeen olen ollut perustamassa “Ask A Nurse Midwife” -nimistä yritystä, jossa tarjoamme virtuaalista synnytysvalmennusta ja tukea raskausajaksi.

Olen myös kantasolukouluttaja ja tarjoan puhujapalveluita kantasolu- ja napanuoraveripankkitoiminnasta.

Synnyin Teheranissa Iranissa, jossa suoritin peruskoulun ennen kuin muutin Yhdysvaltoihin teini-ikäisenä. Puhun sujuvaa farsia.

Intohimoni

Oltuani kätilönä yli 20 vuotta, olen kasvanut paljon äitinä, naisena ja kätilönä. Olen osallistunut yli 6000 synnytykseen, mutta arvostan silti suuresti jokaisen arvokasta kokemusta ja tapahtuman henkilökohtaisuutta. Parasta työssäni on nähdä se uusien äitien, isien ja perheiden ilo jokainen päivä.

Visioni on muuttaa synnytys tuntemattomasta ja pelottavasta normaaliksi, hallittavaksi ja iloiseksi asiaksi.