white-grandma-with-baby

Sanotaan, että koko kylä kasvattaa. Tervetuloa Preglife-kylään.

Preglife

ByPreglife

Asiantuntijamme valittiin heidän laajan kokemuksensa vuoksi, jotta saat parhaan tiedon raskauden, synnytyksen ja vauvasi ensimmäisten kahden vuoden aikana.

Raskaus ei ole ruusuilla tanssimista. Se voi rakentua huipuista ja notkelmista tai molemmista. Eräs asia on kuitenkin varma: Preglife on vierelläsi kaiken tämän keskellä – hyvässä, pahassa, kauniissa ja rumassa. Olemme turvapaikkasi, paikka, joka on lukenut uusimmat tutkimukset puolestasi, ja paikka, joka tekee kaikkensa murtaakseen stigmat - jotta voit nauttia raskaudesta ja toivottavasti tuntea mielenrauhaa kaiken uuden keskellä.

Tarjoamme paikallisten kätilöiden kanssa kehitettyä sisältöä kaikissa mahdollisissa muodoissa. Missiomme on varmistaa, että naiset saavat tarvitsemansa tiedot ja työkalut tehdäkseen tietoisia päätöksiä omasta kehostaan ja raskaudestaan. Ei ole kahta samanlaista raskautta, ja vain sinä tiedät, mikä on parasta sinulle ja vauvallesi.

Olemme turvallinen tietolähde, joka pyrkii auttamaan sinua tuntemaan kiintymystä lapseesi jo varhaisessa vaiheessa. Haluamme antaa sinulle itseluottamusta tuoda lapsesi maailmaan juuri sellaisella tavalla, jonka sinä koet parhaaksi. Lisäksi opastamme sinua uudessa elämässäsi synnyttämisen jälkeen elämäsi uuden rakkauden kanssa. Tarjoamme sinulle erilaisia työkaluja, jotka helpottavat siirtymistä juuri sellaiseksi vanhemmaksi, jollainen haluat olla. Autamme sinua luomaan vahvan siteen ensimmäisten vuosien aikana, kun lapsi kasvaa ja hänen persoonallisuutensa kehittyy.

Tutkimukset osoittavat, että mitä aikaisemmin kiintymys lapseen syntyy, sitä suurempi on mahdollisuus, että hänestä tulee hyvinvoiva lapsi. Auttamalla vanhempia ympäri maailmaa heidän pyrkimyksissään tulla parhaiksi mahdollisiksi vanhemmiksi mitä he voivat olla, pääsemme tekemään muutosta. Ole mukana luomassa ketjureaktiota, joka ensisijaisesti parantaa suhdettasi lapseesi, mutta myös mahdollisesti parantaa yhteiskuntaa pitkällä aikavälillä edistämällä parempaa fyysistä ja henkistä terveyttä sen asukkaiden keskuudessa. Yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman, terveemmän ja onnellisemman paikan, yksi perhe kerrallaan.

Olemme läsnä monessa maassa eri puolilla Eurooppaa, mutta myös Yhdysvalloissa. Olemme luonnollisesti ylpeitä saavutuksistamme tähän mennessä, mutta me Preglifella näemme ennen kaikkea laajentumisen mahdollisuutena jatkaa tiedon jakamista. Olemme todella vasta aloittaneet tehtävämme ja tavoitteemme on pystyä auttamaan vielä monia muita.

Arvomme

Annetaan naisille mahdollisuus tehdä omat päätöksensä, tietoon perustuen

Raskaus ei ole ruusuilla tanssimista. Mutta Preglife on kanssasi koko matkan, sen ylä- ja alamäissä: varhaisista raskausoireista, toisen raskauskolmanneksen sadanteen kultaiseen päivään (joka voi tuntua enemmän tai vähemmän kultaiselta), ja kun pahoinvointi vihdoin tuntuu mennen talven lumilta - mutta yölliset vessaretket ovat edelleen yleisiä, koska eräs luulee virtsarakkoa nyrkkeilysäkiksi... Emme pelkää mitään. Seisomme rinnallasi koko tämän ajan.

Uskomme, että rikkomalla stigmoja ja olemalla turvallinen paikka, missä ei heristellä sormea, naiset kaikkialta maailmasta voivat saada tietoa ja työkaluja, joita he tarvitsevat tehdäkseen tietoisia päätöksiä omasta kehostaan ja raskaudestaan. Tarjoamme ammattitaitoista tietoa yhdessä paikallisten kätilöiden kanssa juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivassa muodossa; videoita, podcasteja, artikkeleita, oppaita, harjoituksia, kursseja, meditaatio-ohjelmia, työkaluja, muistilistoja, relevantteja tarjouksia ja paljon muuta.

Sanotaan, että koko kylä kasvattaa

Joskus raskaus ei koske vain tulevaa äitiä ja hänen kantamaansa lasta, vaan usein mukana on myös kumppani. Tähän näkulmaan haluamme myös panostaa. Luomalla turvallisen, informatiivisen ja helposti saavutettavan tilan varhaiseen kiintymymiseen sekä tulevalle äidille että hänen mahdolliselle kumppanilleen pystymme tarjoamaan perheelle paremman alun ja lisäämään lapsen mahdollisuuksia hyvään terveyteen ja kehitykseen. Tämä puolestaan ​​voi sysätä liikkeelle positiivisen ketjureaktion yhteiskunnalle niin säästöinä terveydenhuollolle kuin avioeroja vähentäen. kannalta ja pienentää avioerojen riskiä. Koska olemme raskaus- ja vauvasovellus, joka on käytössä useissa maissa Euroopassa ja Yhdysvalloissa, meillä on luonnollisesti valtava vastuu antaa oma panoksemme tähän ketjureaktioon - yksi perhe kerrallaan.

Uutta, paikallisesti mukautettua ja faktoihin perustuvaa tietoa maailmanlaajuisesti

Ei ole kahta samanlaista raskautta. Sinä tiedät parhaiten, mikä on parasta sinulle ja lapsellesi. Useimmille naisille raskaus on kuitenkin matka, jonka aikana saattaa saada ei-toivottuja neuvoja. Emme voi estää ystäviä ja perhettä antamasta sinulle näitä neuvoja, joita et ole pyytänyt. Mutta voimme tarjota sinulle ammattimaisia ​​työkaluja ja puolueetonta tietoa. Me Preglifella uskomme, että tieto on valtaa. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, se on tärkeä osa tarkoituksemme ydintä. Pyrimme tarjoamaan paikallisesti räätälöityä, ammattimaisesti luotua sisältöä ilman tuomitsemista. Haluamme antaa naisille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä omasta kehostaan ​​ja raskaudestaan.