logo 500x500

Preglife

nationality
Preglife
occupation
Asiantuntijamme valittiin heidän laajan kokemuksensa vuoksi, jotta saat parhaan tiedon raskauden, synnytyksen ja vauvasi ensimmäisten kahden vuoden aikana.

Meistä

Me Preglifella uskomme, että tieto on valtaa. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, se on tärkeä osa tarkoituksemme ydintä. Pyrimme tarjoamaan paikallisesti räätälöityä, ammattimaisesti luotua sisältöä ilman tuomitsemista. Haluamme antaa naisille mahdollisuuden tehdä tietoisia päätöksiä omasta kehostaan ja raskaudestaan.

Yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa tarjoamme aina tutkittua ja paikallisesti mukautettua tietoa kaikille markkinoillemme aina käyttäjiemme parasta ajatellen.

Haluatko tutustua asiantuntijoihimme? Lue niistä lisää täältä. Vai haluatko olla osa asiantuntijatiimiämme? Lähetä sähköpostia osoitteeseen: contact@preglife.com.

Intohimoni

Tutkimukset osoittavat, että mitä aikaisemmin kiintymys lapseen syntyy, sitä suurempi on mahdollisuus, että hänestä tulee hyvinvoiva lapsi. Auttamalla vanhempia ympäri maailmaa heidän pyrkimyksissään tulla parhaiksi mahdollisiksi vanhemmiksi mitä he voivat olla, pääsemme tekemään muutosta. Ole mukana luomassa ketjureaktiota, joka ensisijaisesti parantaa suhdettasi lapseesi, mutta myös mahdollisesti parantaa yhteiskuntaa pitkällä aikavälillä edistämällä parempaa fyysistä ja henkistä terveyttä sen asukkaiden keskuudessa. Yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman, terveemmän ja onnellisemman paikan, yksi perhe kerrallaan.

Lisää kirjoittajalta