Eva - cut 2

Tässä on Mumfulness: Kokonaisvaltainen hyvinvointiohjelma raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen

Preglife

ByPreglife

Asiantuntijamme valittiin heidän laajan kokemuksensa vuoksi, jotta saat parhaan tiedon raskauden, synnytyksen ja vauvasi ensimmäisten kahden vuoden aikana.

Mumfulness on yhdistelmä äitiyttä (“Motherhood”) ja hyvinvointia (“Wellness”). Meistä nämä kaksi asiaa kulkevat käsi-kädessä. Visiomme on tarjota kaikki mahdollinen tuki, jota äidit voivat tarvita raskautensa aikana yhdellä tilauksella tukien heidän hyvinvointiaan ja auttaen heitä palautumaan raskaudesta.

Tervetuloa upouuteen, laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen asiantuntijoiden räätälöimään hyvinvointiohjelmaamme, joka tukee ja opastaa sinua raskauden ja synnytyksen jälkeisellä matkallasi.

Löydä kuratoidut treeni- ja mindfulness-ohjelmamme, jotka on räätälöity jokaisen oman kokemuksen, raskauden vaiheen ja voimien mukaan, jotta voit kuunnella kehoasi ja seurata harjoituksia omaan tahtiisi.

Saat pääsyn:

  • Treeneihin, jotka auttavat sinua pysymään terveenä raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.

  • Synnytyksen jälkeinen ohjelmaan, joka auttaa sinua tutustumaan uuteen kehoosi ja nopeuttamaan palautumista.

  • Esikuntoutus- ja kuntoutusharjoituksiin ehkäisemään ja helpottamaan yleisiä raskauskipuja ja -vaivoja.

  • Meditaatioon, joka auttaa sinua rentoutumaan raskauden aikana ja sen jälkeen.

  • Ja lisää tulossa!

Auta kehoasi auttamaan sinua

Siirry sovellukseen ja löydä Premium-tarjous. Kokeile ilmaiseksi! Jos pidät Mumfulnessista yhtä paljon kuin me, voit tehdä 1, 6 tai 12 kuukauden tilauksen. Huolehdi hyvinvoinnistasi, ehkäise ja vähennä raskauteen liittyviä kipuja ja vaihda rauhattomuus levollisuuteen täydellä ohjelmallamme vielä tänään. Tätä sinun on pakko kokeilla!