Ida barnmorska

Ida Nyström

nationality
Norja
occupation
Kätilö
education
Rekisteröity sairaanhoitaja-kätilö

Minusta

Olen ruotsalainen freelance-kätilö, joka työskentelee pääosin Tukholmassa ja Lofootilla, Nordnorgessa (Pohjois-Norja). Vuonna 2012 aloitin työskentelyn sairaanhoitajana yhdessä Tukholman synnytysklinikoista, missä myöhemmin etenin ja valmistuin sairaanhoitajaksi. Vuoden 2016 tammikuussa suoritin kätilön tutkinnon ja olen siitä lähtien ollut tekemisissä pääasiassa synnytyksissä ja synnytyksen jälkeisissä hoidoissa.

Kansainvälinen kiinnostus on saanut minut työskentelemään äitiyshuollon parissa Tansaniassa, Indonesiassa, Norjassa ja Ruotsissa. Olen myös luennoinut kätilöopiskelijoille, kirjoittanut tekstejä ja suorittanut synnytysakupunktiokurssin, jota käytän laajasti päivittäisessä työssäni synnyttävien naisten parissa.

Intohimoni

Olen todella intohimoinen työstäni ja olen vahvasti sitoutunut olemaan läsnä ja ohjaamaan naisia synnytyksen läpi rauhallisesti ja henkilökohtaisesti. Positiivinen synnytyskokemus ja hyvä alku elämässä pitäisi olla itsestäänselvyys jokaiselle, riippumatta siitä keitä he ovat ja missä päin maailmaa asuvat.

Sydämeni kuuluu kaikille naisille, lapsille ja uusille perheille ympäri maailmaa, ja olen kiitollinen saadessani olla osa Preglifen verkostoa, jossa voimme jakaa tärkeitä tietoja.